A Vendre la la-home red

Villa à vendre à Kapellen

Prix: 845.000
Description

Knappe villa "Berkenstate" op een schitterend groen ZO-gericht domein van ca. 5750m² ten Kapellenbos vlak aan de golf!!
BEKIJK ONS 3D MODEL en FILMPJE! Klik hierboven op de 2 'schermpjes'!
De perfect onderhouden villa omvat 4 slp, 2 BK, 2 leefruimten, een gezellig overdekt terras, dubbele garage, wijnkamer,... en als kers op de taart een prachtig aangelegde tuin aan het mooie golfgebied te Kapellen.
De villa geniet in elke ruimte van veel lichtinval! De royale inkomhal op gebakken terracotta tegel met vestiaire en gastentoilet geeft toegang tot zowel de leefruimte, keuken als garage.
De knappe en warme ingerichte leefruimte (61m²) op parketvloer (van 2012) is voorzien van een prachtige open haard (attest aanwezig). De magnifieke raampartijen geven zicht op het gehele domein van mooie bloemen en bomen. De naaste landelijke keuken op natuursteen heeft een ruim kookeiland met ingebouwde Miele toestellen en een gasfornuis.
Via de trap hebt u toegang tot de nachthal van de eerste verdieping (180m²) met balkon. Aan de rechterzijde bevindt zich de masterbedroom bestaande uit een dressing en een grote badkamer voorzien van een dubbele wastafel, ligbad met jacuzzi, douche en toilet. Alsook slp 2 met toegang tot de zolder. Aan de linkerzijde van de nachthal zijn de 2 overige slaapkamers met ingemaakte kasten, een 2de BK met 2x wastafel, bad en wc EN een tweede ruime leefruimte die meerdere functies kan invullen en/of als 5de slp/master bedroom kan dienen.
De zolderverdieping van 180m² is netjes in orde en geeft veel ontwerp mogelijkheden.
De dubbele inpandige garage heeft de nodige voorziening en sluit aan aan de ruime wasruimte en technische ruimte.
Een knap aangelegde omheinde tuin met 2 mooie zonne-terrassen met volledig automatische zonnetent, waarvan 1 overdekt terras met elektrische verwarming.Ook is er een aut. besproeiingssysteem via de waterput zowel voorraan als achteraan, een houten tuinhuis, tuinverlichting en achteraan een stuk bosgrond.
Kortom een pand met karakter en kwalitatief afgewerkt en onderhouden.. maak een afspraak voor een bezoek!

Services
Localité
Adresse exacte sur demande, le pointeur ne renseigne que la localité
Infos
  • Kapellen
  • Maison
  • Bien neuf
  • 390 m2
  • 5750 m2
  • 4
  • 845.000
  • PEB : D